Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ryktet sprider sig! Kylie Jenner säljer sitt sminkvarumärke och blir ännu rikare

Det har under ett tag ryktats om att Kylie Jenner funderar på att sälja delar av sitt sminkvarumärke “Kylie Cosmetics”. Nu vet vi för vilken summa och vilket företag som kommit med ett bud – vilket kommer göra Kylie ännu rikare.

Foto: Instagram @kyliejenner

Sedan Kylie Jenner startade sitt sminkvarumärke “Kylie Cosmetics” har det vuxit i en rasande takt och det är idag värderat till 900 miljoner dollar. Om ryktena kring att hon ska sälja sitt varumärke stämmer, kommer hon bli ännu rikare än den miljardär hon är idag.

Enligt Women’s Wear Dailys källa, håller det Amerikanska och multinationella skönhetsföretaget Coty Inc, som äger stora företag som CoverGirl och OPI, på att ta fram en plan på att köpa delar av Kylie Cosmetics. Det handlar om 49 procent av företaget vilket betyder att hon fortfarande kommer ha kontroll över vinsten. Stämmer ryktet så har de erbjudit Kylie hela 600 miljoner dollar.

Kommer affären gå igenom kan det betyda att det blir betydligt lättare att köpa Kylies produkter då Coty Inc finns över stora delar av världen.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

did you see my new day in the life vlog? ? Posie K velvet lip kit and Bare matte lip kit will be launching this Friday 9am pst!!

Ett inlägg delat av Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Källa: Women’s Wear DailyCosmopolitanInstagram

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!