Nöje

Ryktet: Taylor Swift förlovad med pojkvännen Joe Alwyn

Taylor Swift och Joe Alwyn har förlovat sig – det menar ett amerikanskt magasin, som påstår att de har fått ryktet bekräftat av flera källor.

Foto: Instagram @joealwyn/taylorswift

Det amerikanska magasinet Life & Style rapporterar att flera källor har bekräftat att Taylor Swift och hennes pojkvän sedan över fem år tillbaka, Joe Alwyn, är förlovade. Rykten kring parets förlovning tog fart i mitten av januari i år efter en romantisk semester i Cornwall i sydvästra England.

Swift och Alwyn har hållit sin relation privat sedan de började dejta 2016, något som Swift kommenterade i en intervju med brittiska Vogue 2018:

“Jag är medveten om att folk vill veta mer om saken. Jag tror att vi har lyckats vara väldigt privata, och det har nu sjunkit in … men jag föredrar att prata om mitt jobb”, sa Swift då.

Har skrivit låtar tillsammans

Sedan dess har vi endast fått ett fåtal inblickar i hur deras förhållande ser ut, bland annat när Swift utsågs till vinnare i kategorin “Årets album” på fjolårets Grammy-gala.

Swift berättade då att Alwyn är den första som får höra hennes nyskrivna låtar och att paret hade skrivit flera sånger tillsammans under pandemin.

En källa har tidigare berättat för Life & Style om Joe Alwyns känslor för sin flickvän: “Joe säger alltid till Taylor att hon är den vackraste kvinnan han någonsin mött. Både på in- och utsidan.

Swifts och Alwyns representanter har inte bekräftat deras förlovning.

Källa: Life and Style

Foto: Instagram @joealwyn/taylorswift

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!