Nöje

Så bär du morgonrocken på rätt sätt – enligt virala klippet

En TikTok-video som visar ett nytt sätt att knyta morgonrocken på har gjort succé på plattformen. Här är knepet som gör morgonrocken ännu skönare!

Skärmdump: TikTok @flamingo_1leg

Finns det fler än ett sätt att knyta en morgonrock på? Ja, faktiskt! TikTokern Mariana – som går under användarnamnet @flamingo_1leg – har ett knep som hon har delat med sig av i ett klipp som fått stor spridning på plattformen.

I videon visar Mariana sin egen metod för att knyta morgonrocken: istället för att knyta bandet runt midjan så trär hon det över magen och genom öglorna, innan hon knyter det framtill – en metod som ska göra att morgonrocken sitter ännu mer bekvämt.

“Det enda sättet jag bär min på”

Marianas video har i skrivande stund drygt 964 tusen visningar och över 21 tusen gilla-markeringar. I kommentarsfältet är flera användare positivt inställda till det enkla knepet:

“Det enda sättet som jag bär min på nu. Tack”, skriver en person.

“Det ser till och med bättre ut”, påpekar en annan.

Vissa personer menar dock att det traditionella sättet att knyta morgonrocken på är bättre:

“Jag provade detta och det är inte tillräckligt tajt runt ryggen om jag knyter den såhär, så det känns inte rätt”, lyder en kommentar.

En annan person skriver: “Jag gjorde det här men sedan blev jag väldigt stressad när jag blev för varm och inte kunde få av den tillräckligt snabbt.”

@flamingo_1leg It is sooo much more comfortable! #dressinggown #housecoat #mumsontiktok #flamingo1leg ♬ Baby Work It – Your Favourite Garçon

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!