Nöje

Så gick det för Sonja och William från “Bachelorette Sverige”

William Palmblad fick Sonja Livboms sista ros i “Bachelorette Sverige” – och nu återstår förstås frågan; hur gick det sen? Nu bekräftar paret att de kilar stadigt.

Foto: Instagram @sonjalivbom

Nu har det gått ett år sedan inspelningen av “Bachelorette Sverige”, och när Sonja och William får frågor kring sin relation i säsongsavslutningen framgår det att de fortfarande är ett par.

En lättnad att få prata öppet

Till TV4 säger de att det är en stor lättnad att äntligen få prata öppet om relationen. “Det är är ju liksom ett år som man behövt vara tyst och tänka sig för hela tiden, hur och var vi rör oss. Vad vi kan göra och inte göra”, säger William.

Under året som gått berättar de att de flyttat ihop, men också att de behövde en liten paus från varandra efter inspelningen. “Det fanns något otroligt positivt i det. Man kommer hem till vardagslivet, hamnar i en ny bubbla där vi inte får vara offentliga och ska lära känna varandra i en annan miljö, det var väldigt mycket känslor som båda behövde landa i efter allt vi faktiskt varit och gått igenom”, berättar William.

Har hittat kärleken i varandra

Idag bor paret tillsammans i Nacka och de beskriver det båda som att de har träffat sin livs kärlek i varandra. De säger också att de nu bara planerar att njuta av att få vara öppna om sin kärlek och röra sig tillsammans ute i världen. “Att träffa sin livskärlek på det här sättet, det är svårt att sätta ord på. Det är svårt att få någon att förstå, man måste uppleva det själv”, säger William till TV4.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!