Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Så gör du en härlig glöggsangria med årets apelsinglögg från Blossa!

Vill du piffa till årets glögg från blossa görs det enkelt genom att uppgradera drycken till en kryddig och smakrik sangria!

Foto: Unsplash/Blossa

Olika varianter på glöggen har dykt upp de senaste åren, glubbel där glögg blandas med bubbel är ett exempel. Vill du testa på en annan härlig variant där årets glögg från blossa förvandlas till en härligt kryddig vintersangria?

Årets glögg från Blossa är inspirerad av Valencia. Det är en vit starkvinsglögg med smak av traditionella glöggkryddor, apelsinskal och apelsinblom.

Glöggsangria med apelsin

Glöggsangria med apelsin

Ingredienser:

3 dl apelsinläsk
2 dl prosecco eller cava
2,5 dl Blossa 21 Valencia

(Du kan också använda vanlig vinglögg eller alkoholfri glögg.)

Garnering:

1 clementin
1 blodgrape
1 stjärnanis
1 kanelstång
Is

Så här gör du:

Häll glöggen i en stor karaff, skiva sedan stjärnanis, blodgrape och clementin och lägg i. Precis innan servering fyller du upp med lite is och häller i apelsinläsk och bubbel!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!