Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Så här skulle Gossip Girl se ut om det gjordes 2017

Om vår favoritserie Gossip Girl fick en remake 2017 så skulle några saker vara annrlunda…

1. Blair och Serena skulle båda vara modeller. Rika och vackra tjejer ville 2000 vara societeter (ping Paris Hilton, Nicole Richie). I dag vill de vara modeller (ping Kendall Jenner, Gigi Hadid).

2. Blairs gäng skulle dumpa açaiskålar på Blairs huvud när hon förlorar sin Queen Bee-status. Yoghurt (även om det är gott) är inte längre det trendigaste mellanmålet.

3. Blair skulle insistera på att en Snapchat-geotag skapades för Met-trappan. Hon är ambitiös och har kontakterna – hon skulle faktiskt kunna fixa det.

4. Gossip Girl skulle inte skicka textmeddelanden utan i stället använda Snapchat. Äntligeeen!

5. Serenas återkomst till New York i början av säsongen skulle inte vara ett så stort mysterium. Sociala medier gör det omöjligt att bara försvinna från radarn i ett år. Hon var i Connecticut, inte på Mars.

6. Jenny skulle flytta till LA för att arbeta som Kendalls och Kylies stylist.

7. Alla skulle uppgradera till iPhone Xs. Och sluta signera alla sina textmeddelanden med sina initialer.

8. Chuck skulle inte behöva en limo längre. Han skulle bara ringa en Uber.

9. Folk skulle sluta ge Serena skit. Yay, feminism!

10. Nate skulle fortfarande i hemlighet dejta äldre kvinnor. Men Catherine skulle bytas ut till Kourtney Kardashian.

11. Rufus band Lincoln Hawk skulle faktiskt vara coolt. 90-talet är tillbaka, och det är också Lincoln Hawk. Massor av tjejer i slipklänningar och Adidas skulle samlas vid hans konsert på Coachella.

12. Lily skulle vara med i Real Housewives of New York

13. Serena skulle inte ha en blogg. Hon skulle vara en influenser. Hon skulle sända live från fina fester, instagramma sponsrade inlägg, och göra reklam för sin egna kollektion med saltvattenssprej.

14. Vanessa skulle inte bli så upprörd över att Jenny lurade henne att ha på sig en genomskinlig klänning. Nude-klänningar är överallt på röda mattan nu.

15. Hela grejen med Charlie Rhodes/Ivy Dickens skulle aldrig hända.  Alla kan Facebook-stalka och avslöja en fejkad person på fem sekunder.

Källa Seventeen

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!