METRO MODE + Samsung

Så lyckas du med bilden och får snyggaste flödet på Instagram

Med en bra mobilkamera och våra bästa tips är det enkelt att få det där Instagramflödet som du drömt om. I samarbete med Samsung delar vi med oss om hur du lyckas med dina bilder, får ett snyggare flöde och fler följare.

 

 

Foto: Unsplash.com

För att ta den bästa bilden till Instagram och för att skapa ett fint flöde är en bra mobil din bästa vän. Välj en mobil som kan ta bra och skarpa bilder även nu när vi är inne i den mörkare tiden på året Samsung Galaxy S8 Rose Pink har hyllats för sin kamera som gör det lätt att ta bilder som ett proffs. Här är våra 6 bästa tips på hur du går till väga!

• Läs mer om Samsung Galaxy S8 Rose Pink och klicka hem den här.

1. Fånga det fina ljuset

Ljuset är viktigt att tänka på när du ska ta en bra bild. Fota i dagsljus, och är du inomhus så använd naturligt ljus som faller in från fönstret. Vill du ändå föreviga ett ögonblick i dåligt ljus, så har Samsung Galaxy S8 Rose Pink ökad ljuskänslighet och ett grymt objektiv med suverän ljusstyrka som gör att du lyckas med bilden även i mörkare miljöer. Perfekt för den svenska vintern alltså!

2. Fokusera på skärpan

Skarpa bilder höjer direkt kvalitén på ditt Instagramflöde. Samsung Galaxy S8 Rose Pink har en pixel-sensor som gör att du snabbt kan fokusera och fånga alla detaljer i din bild. Selfiekameran har dessutom inbyggd autofokus som gör att allas ansikten, oavsett hur många ni är på bilden, blir skarpa. Och är du en foodie som gillar att posta bilder på det du äter så missa inte den inbyggda effekten som gör att du kan ta perfekta matbilder genom att enkelt bestämma hur oskarp bakgrunden ska vara så att maten verkligen poppar.

Foto: Unsplash.com

3. Rätt komposition gör bilden mer intressant

Att placera en person, en kaffekopp eller vilket objekt som helst som du vill fota, i hörnet gör bilden mer intressant. Gör som proffsen och tänk enligt det gyllene snittet där du delar upp bilden i nio rutor och placerar objektet i något av kryssen.

4. Fota i olika vinklar

För att lyckas med den perfekta bilden är det bra att ta flera bilder så att du har olika att välja mellan. Fotografera också i olika vinklar då ljus och skuggor kan variera. Till Samsung Galaxy S8 Rose Pink finns en kamera som gör att du kan fota och filma i 360-graders vinkel, plus att du kan livestreama i sociala medier. Ta en groupie i vidvinkel där alla i gänget får plats, eller filma och dela med dig av coola upplevelser direkt till dina vänner.

Foto: Unsplash.com

5. Variera bilderna

Tänk varannan – fotograferar du en rörig bild med mycket detaljer och intryck, kan det vara snyggt att därefter lägga upp en bild som är lite mer avskalad och ger ett lugnare intryck i ditt flöde.

6. Lägg kärlek på redigeringen

Redigering och den där sista sista finishen är det som gör din bild till en fullträff. Applicera ett filter som du gillar och använd gärna samma filter på alla bilder för att ditt Instagramflöde ska ge ett proffsigt helhetsintryck. Satsa gärna på en telefon som har inbyggd bildbehandlig för maxat resultat. Samsung Galaxy S8 Rose Pink  erbjuder en toppklass bildbehandling där du kan välja mellan flera olika filter och snygga effekter.

Fakta: Fördelar med Samsung Galaxy S8 Rose Pink

• Avancerad kamera med ökad ljuskänslighet som låter dig ta snygga bilder även i mörka miljöer.

• Trådlös laddare.

• Vattentålig ned till 1,5 meter i 30 minuter och dammtät enligt klassificeringen IP68.

• Ny trendig färg: Rose Pink.

• Möjlighet att använda den smarta Samsung Pay-appen som gör att du på ett säkert sätt kan betala med din mobil.

Läs mer om Samsung Galaxy S8 Rose Pink och klicka hem den här.

Foto: Samsung.com

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!