Nöje

Så mycket bättre 2022 – Pernilla Wahlgren i tårar efter Molly Hammars framförande

I årets upplaga av Så mycket bättre framför Molly Hammar sin egen version Norlie & KKV:s partydänga “Ingen annan rör mig som du” – och hennes tolkning lämnar inte ett öga torrt.

Foto: Instagram @pernillawahlgren/@benjaminingrosso

Det var i lördagens avsnitt av Så mycket bättre som Molly Hammar – som tillsammans med Anna Ternheim är värdinna i årets upplaga av programmet – framförde sin tolkning av “Ingen annan rör mig som du” av pop-duon Norlie & KKV, som består av artisterna Sonny Fahlberg och Kent Kim.

Benjamin Ingrosso en av upphovsmännen

I programmet berättar Hammars att hennes vän Benjamin Ingrosso, som tidigare deltagit i programmet, var en bidragande faktor till att hon valde just denna låt. Ingrosso är nämligen en av upphovsmännen bakom tolkningen, och på Instagram berättar han om sin stolthet över resultatet:

“Älskar dig Molly, älskar den här tolkningen vi gjort, älskar de här programmet, så stolt så jag spricker! Molly, finns ingen som du! ‘Ingen annan rör mig som du’ – ute nu ❤️ gjord av mig , @mollyhammar@hampuslindvall @tarlandwrites”, skriver Ingrosso på Instagram.

Pernilla Wahlgrens starka reaktion

Molly Hammars framträdande lämnade ingen tittare oberörd. På både Benjamin Ingrossos och Så mycket bättres officiella Instagramkonto har flera personer skrivit att framförandet gjorde dem tårögda och gav dem gåshud.

En annan som blev starkt berörd av låten är Pernilla Wahlgren. I sin story på Instagram har hon lagt upp en video på sig själv där hon tittar på Hammars framförande, samtidigt som tårarna rinner.

@Mollyhammar ALLTSÅ…. SELUUUUTA..!!” skriver Wahlgren, följt av flera gråtande emojis.

Ingen annan rör mig som du - Molly Hammar

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!