Nöje

“Så mycket bättre” – Lasse Holm avslöjar hemligheten bakom sitt ungdomliga yttre

Trots sina nästan 80 år ser Lasse Holm nästan oförskämt ung ut. Nu kan vi ha fått svaret på gåtan om artistens utseende – i årets upplaga av Så mycket bättre.

Foto: TV4

Lasse Holms rika låtskatt har visserligen tolkats i tidigare säsonger av Så mycket bättre, men i årets upplaga av TV4:s populära program dyker han för första gången upp i egen hög person.

“Kom in som en tornado”

Holms ankomst till den gotländska gården Grå gåsen skapar en hel del uppståndelse bland de andra deltagarna:

“Det känns som om hela gruppen blev ställda”, säger Peg Parnevik. “Han gjorde sån entré. Han kom in som en tornado.”

I premiäravsnittet bjuder Jonathan Johansson, Mapei och Ellen Krauss på sina egna tolkningar av några av Holms största hits: “Högt över havet”, “Växeln hallå”, och “Inget stoppar oss nu” – endast ett axplock av hans många låtar, varav hela 70 hamnat på Svensktoppen och arton har varit med i Melodifestivalen.

Detta är dock inte det enda som imponerar på de andra deltagarna, utan även det faktum att den namnkunniga låtskrivaren – som fyller 80 i år – ser så ung ut. I en titt på kommande avsnitt säger Mapei till honom:

“Du har inte en rynka!”

Han svarar då snabbt: “Det är botox.”

Huruvida Holm skojar eller ej är inte självklart. Däremot har han tidigare delat med sig av några av sina bästa tips för ett gott liv i programmet, däribland att man bör hålla sig i form – något som kanske ligger närmare sanningen.

Fler artiklar från årets säsong av Så mycket bättre hittar du här!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!