Nöje

“Så mycket bättre” – Molly Sandén om pinsamma mötet med Jonathan Johansson

I den 14:e upplagan av TV4:s succéprogram Så mycket bättre berättar Molly Sandén om sitt första möte med Jonathan Johansson – ett möte som gick allt annat än förväntat, enligt sångerskan.

Foto: TV4

Den hyllade artisten och låtskrivaren Jonathan Johansson är en av årets deltagare i det populära programmet Så mycket bättre, där svenska artister möts på den gotländska gården Grå gåsen för att dela med sig av livshistorier och tolka varandras musik.

“Trodde att han hatade mig”

Johansson är idag god vän med Molly Sandén, som han släppte jullåten “Come Whatever, Come What May” tillsammans med 2020. Men enligt Sandén själv fick deras vänskap en knepig start:

“Idag är jag sjukt glad att kalla Jonathan min vän”, säger Sandén när hon dyker upp i årets upplaga av Så mycket bättre. “Men det var inte så det började…”

Enligt artisten berodde den tryckta stämningen vid det första mötet på att hon hade “snott” Johanssons låt “Rosa himmel”. Hennes cover av låten blev en stor hit i samband med Netflix-serien Störst av allt och var den mest lyssnade låten på svenska i Sverige 2019.

“När jag träffade honom första gången så skämdes jag lite. Jag trodde typ att han hatade mig. Jag fick en väldigt stark känsla av att han hatade mig. Han sa just det, ‘du har ju snott min låt. Det är ju din låt nu’. Han hjälper ju inte alltid till, med det sociala”, säger hon och fortsätter:

“Jag står där och bara, ‘hej, älska mig! Tyck om mig’, och han är liksom tyst. Väldigt länge. Så jag kommer ihåg att jag kände bara, ‘nej, han hatar mig. På riktigt’.”

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!