Nöje

Så mycket kostar Bianca Ingrossos lyxiga semester i Mexiko

Bianca Ingrosso befinner sig för tillfället på en drömmig semester i Mexiko – en resa som tv-profilen, influencern och entreprenören har berättat kommer vara i totalt två veckor. Här är allt du behöver veta om hennes avundsvärda semesterboende!

Foto: Instagram @biancaingrosso

De som följer Bianca Ingrosso, 29, på Instagram har tveklöst koll på att hon för närvarande semestrar i paradisiska Tulum, Mexiko.

Kostar över 100 000 per vecka

Många har säkerligen lagt märke till att den villa som tv-profilen valt att spendera sin semester i har en minst sagt exklusiv framtoning – något som naturligtvis återspeglas i priset.

Enligt Expressen är villan 650 kvadratmeter stor, har fyra sovrum och en tio meter lång pool. Tidningen rapporterar att hyran är 109 000 kronor i veckan, vilket innebär ett totalpris på 218 000 kronor för de två veckor som Ingrosso valt att semestra där. 

Ingrosso har publicerat ett flertal bilder av villan, där avskalad interiör kontrasteras av tropiska palmträd som skymtar genom stora fönster.

Kritiserades efter bikinibilder

Sin vana trogen har Ingrosso passat på att dokumentera sin semester på sociala medier. Nyligen blev hon kritiserad på Instagram efter att ha lagt upp några inlägg där hon har på sig bikini – något som hon kommenterar i sin story:

“Det roliga med att folk pratar om mina semestrar i mina kommentarsfält och podcast är alla tror att jag skapar ett visst innehåll för att få fler följare, gilla-markeringar eller välkomnar diskussionerna… att jag provocerar med min kropp. Det kunde inte vara längre ifrån sanningen.”

Ingrosso fortsätter med att förklara att en av de bilder som hon har publicerat från sin semester i Mexiko, där hon ligger och vilar på stranden, togs av hennes assistent Emilie medan hon tog en tupplur.

Även de bilder och klipp där hon förbereder ett fruktfat iförd bikini togs av assistenten och var oplanerade:

“Det skulle ha sett likadant ut om ingen filmat det”, skriver hon. “Jag är den sämsta infuencern när det kommer till content, så var medvetna om att i stort sett ingenting någonsin har varit iscensatt, och aldrig kommer vara det.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!