Nöje

Så mycket tjänar Bianca Ingrosso: “Jag tycker inte det är en grej att prata om pengar”

I Bianca Ingrossos senaste Q&A i sin Youtube-kanal avslöjar hon hur mycket hon tjänar varje månad. Och det är betydligt mer än vad du kan tänka dig!

bianca-ingrossoFoto: Instagram/@biancaingrosso

Influencern Bianca Ingrosso är ständigt aktuell med nya projekt så som Wahlgrens Värld, Youtube-kanal, Instagram-konto med 979 000 följare, podd och sitt sminkmärke Caia. Ja, det är full rulle i Biancas liv och hon tjänar riktigt bra. I sin senaste Youtube-video berättar hon detaljer om hur hennes ekonomi ser ut. Innan hon avslöjar summan berättar Bianca att hon är uppvuxen med att man inte pratar om pengar, men hon har en annan syn på det.

– Jag håller med delvis men tycker inte att det är en grej att prata om pengar så länge du inte tycker att du är bättre än någon för att du tjänar mer. Jag tycker inte att jag är bättre än någon för att jag tjänar mer än andra så därför har jag inte problem att prata om det.

Därefter berättar Bianca om hur mycket hon tjänar varje månad.

– Jag fakturerar mer än 400 000 kronor i månaden men jag tar inte ut det i lön. Jag har ett aktiebolag och tar ut en mindre summa i lön.

Bianca berättar också att hon inte har en budget som hon följer varje månad och att hon både har ett företagskort samt ett privat. Hon pensionssparar samt har ett sparkonto som en ekonom för över pengar till varje månad – hon medger att hon lämnar mycket ekonomiskt ansvar till personer hon anställt.

– Vill jag köpa en väska, så tar jag ut en högre lön. Jag spenderar olika varje månad. Vissa månader shoppar jag jättemycket och åker mer Uber än vanligt, andra månader spenderar jag inte lika mycket beroende på hur mycket Wahlgrens värld jag spelar in. Har jag mycket fritid shoppar jag och äter ute oftare.

I videon berättar Bianca att hon väldigt gärna bjuder sina vänner på drinkar och middagar – och att hon en månad spenderade 22 000 kronor på en av Stockholms nattklubbar.

– Det är inte roligt att ha pengar om man inte kan dela med sig av de.

Läs också: Sno stilen av Bianca Ingrosso

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!