Nöje

Så packar du resväskan på bästa sätt – enligt flygvärdinnan

Vem kan vara bättre på att tipsa om hur man packar en resväska än en flygvärdinna? Här är expertens tips för en smart packning.

Foto: Instagram/TikTok @katkamalani

Kat Kamalani är inte bara en influencer med över 825 tusen följare på TikTok, hon är dessutom en före detta flygvärdinna. I en av hennes mest uppmärksammade videor visar hon hur du packar resväskan på ett effektivt sätt – allt med hjälp av enkla knep som både sparar plats och bevarar klädernas fräschör.

Här är Kat Kamalanis bästa tips för att packa smart:

  1. Innan du packar ner dina skor, köp några billiga plasthättor att förvara dem i – då riskerar du inte att grus och smuts från skorna hamnar på dina kläder.
  2. Rulla kläderna istället för att vika dem – då slipper du skrynkliga kläder samtidigt som du sparar plats.
  3. Kamalani tipsar även om att investera i så kallade packing cubes, alltså kubformade väskor som hjälper dig att hålla ordning på kläderna. Vänd sedan väskorna upp och ned och märk dem med deras respektive innehåll.
  4. Ta med en plastpåse att lägga smutstvätt i. Du kan förvara den i väskans inre ficka för att hålla smutsiga kläder avskilda från rena kläder.

Spana in videon nedan!

@katkamalani Packing HACKS from a Flight Attendant! #travel #flightattendant #packinghacks #suitcase #fyp ♬ original sound – Kat Kamalani

Foto: Instagram/TikTok @katkamalani

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!