Nöje

Så såg dejtinglivet ut 2021

Ytterligare ett år har passerat, med allt från restriktioner till vaccin. Men vad har det gångna året inneburit för de svenska singlarna? Dejtingappen happn har gjort en kartläggning som avslöjar hur dejtinglivet sett ut 2021.

Trots att det gångna året varit märkligt har det inte satt stopp för dejtinglivet. Drygt 4,5 miljoner meddelanden skickades på appen, men vad har varit mest populärt? Anna kammar hem första, andra och tredje plats på de namn som crushat mest. Anna har i sin tur matchat mest med Johan, Andreas och Daniel. Om du är vädur, kräfta eller tvilling har du också haft en riktigt bra dejtingår!

Happn har utvecklat flera roliga funktioner

“Trots att mer än hälften av året var präglat av restriktioner hittade singlarna vägar för att möta sin kärlek. Något som för oss känns otroligt roligt. Vi ser fram emot det nya året och vad det kan bära med sig med stor spänning. Vi hoppas att de svenska singlarna är motiverade för ett nytt år och nya tag för att möta en potentiell ny kärlek”, säger Simone Quist Mathiesen, svensk dejtingexpert på happn.

Under året har happn också utvecklat många roliga funktioner i appen för att skapa mer autenticitet. Användare har framför allt delat med sig av sin personlighet genom att använda ljudfunktionen. Kategorierna som toppat under året är matlagning, öppen mick och musik. happn-användarna har även bjudit upp till digital dans genom att spela låtar. Listan över de mest populära låtarna i sin bio toppas av Blinding Lights, STAY och Save Your Tears.

Sist men inte minst – under 2021 har Göteborg, Helsingborg och Jönköping varit mest flirtsamma. Undersökningen visar även att tiden för att få bäst chans till romans under året har varit på måndagar klockan 20.00. Dessutom var januari den bästa månaden under 2021. Nu är det äntligen dags att kliva in i det nya året och dejta ännu mer!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!