Nöje

Så ser 90-talsstjärnorna ut idag (du kommer inte att känna igen dem!)

Var sak har sin tid, och så kanske även 90-talets stora stjärnor. En del har hållit sig kvar i rampljuset, medan andra har gått igenom svårigheter på olika sätt. Här nedanför ser du hur några av 90-talets mest omtalade kändisar ser ut och vad de gör idag – hade du känt igen dem? 

 

1. Amanda Bynes

Foto: Instagram @oldchildhoodstuff @amandabynesreal

Amanda Bynes slog igenom med buller och brak i slutet av 90-talet med komediserien All That. Sedan såg vi henne i allt fråm The Amanda Show till What I Like About You, What A Girl Wants och She’s All That. Men någonstans började det gå utför; 2012 åtalades hon för rattfylla och anklades för droginnehav, och sedan 2013 har hennes tillgångar skötts av hennes föräldrar som fungerar som den amerikanske motsvarigheten till god man. I början av 2020 postade hon att hon varit nykter i 14 månader, och under våren påstods det också att hon är gravid med sitt första barn. Vi hoppas att allt är på väg åt rätt håll för 90-talsstjärnan!

2. Lindsay Lohan

Foto: Instagram @meangirls @lindsaylohan

Vi minns väl alla vilket ståhej det var kring Lindsay Lohan för några år sedan? Från oskyldig fejktvilling i Föräldrafällan från 1998, via hyllade insatser i Mean Girls och Freaky Friday, till att tala ut om sitt alkoholmissbruk och två rattfyllor, sex gripanden, sju trafikolyckor, två veckor i fängelse och åka ut och in på rehab sex gånger i otroligt uppmärksammad intervju med Oprah Winfrey 2013. Den senaste tiden har det varit tyst kring Lindsay Lohan, men de senaste månaderna har hon börjat att dela med sig av bilder från sitt liv på Instagram och vi håller tummarna för att även hon är på rätt väg.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

We saw her wearing army pants and flip flips, so we bought army pants and flip flops. Happy birthday @LindsayLohan! #MeanGirls15

Ett inlägg delat av Mean Girls (@meangirls)

 

3. MacCaulay Culkin

Foto: Instagram @movieposters_daily @culkamania

En av de mest ikoniska filmerna som så gott som alla känner till måste ju vara Ensam Hemma, som kom ut 1990. Men MacCauley Culcin hade det tuffare än många av oss hade kunnat ana – redan som 14-åring ansökte han om att bli myndigförklarad från sina föräldrar som båda försökte ta kontroll över hans dåvarande förmögenhet på 17 miljoner i sin skilsmässa, en ansökan som gick igenom. Han ska också ha haft en nära relation med Michael Jackson och kallades som ett vittne till hans försvar under en rättegång, och det har länge ryktats om ett tungt drogmissbruk. Trots detta skriver The Guardians reporter Rhik Samadder att han, oavsett vilka rutiner MacCaulay Culkin har för att slappna av, är förvånad över hur icke förstörd (“un-screwed up”) stjärnan är. Slutet gott, allting gott?

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

This is what an updated Home Alone would actually look like.

Ett inlägg delat av Macaulay ‘Instagram’ Culkin (@culkamania)

4. Jason Biggs

Foto Instagram @biggsjason themovies_fan

Tänka sig, huvudrollsinnehavaren i American Pie (och alla dess uppföljare efter det) växte upp och blev en stilig karl. Var det vad du hade förväntat dig?

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Hey everybody! Just remembered my Instagram password. I’m back now.

Ett inlägg delat av Jason Biggs (@biggsjason)

5. Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze Jr.

Foto: Instagram @sarahmgellar

Var vi de enda som hade missat att de här två 90-talsgiganterna fortfarande var ett par? Det är de i alla fall! Buffy The Vampire Slayer möter I Know What You Did Last Summer och She’s All That. Mind. Blown

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

I’d like to share an important message about a topic @sarahmgellar and I care passionately about. #DoItEveryNight #Cascade #Ad

Ett inlägg delat av Freddie Prinze (@realfreddieprinze)

6. Selma Blair

Foto: Instagram @legallyblondemovies @selmablair

Vi brukade ju se Selma Blair i var och varannan film i vår ungdom, inte minst En djävulsk romans och Legally Blonde (som visserligen kom ut 2001). Tänker du att du inte har sett henne på länge? Det kan mycket väl stämma – som 46-åring diagnostiserades nämligen stjärnan med diagnosen MS (Multipel Skleros). Då hade hon i flera år gått med olika symptom som ingen doktor hade pusslat ihop. Som med så många andra sjukdomar har hon både framsteg och bakslag, något hon regelbundet har delat med sig av på sin Instagram. Vi hejar på dig, Selma!

7. Ashton Kutcher & Mila Kunis

Foto: Instagram@aplusk

På eftermiddagarna efter skolan var vi många som bänkade oss framför That 70:s Show på TV4 (inte för att det var så otroligt bra utan för att det inte fanns så mycket annat att välja på. Millenials kommer aldrig att förstå the struggle). Hur som helst så spelade Ashton Kutcher och Mila Kunis det gulliga paret, och vi alla hoppades att de skulle vara tillsammans även på riktigt. De menar dock att det aldrig hände något mellan dem då – inte så konstigt, eftersom hon under några av de åren var tillsammans med MacCaulay Culkin som du ju såg längre upp i artikeln. Sedan var ju Ashton Kutcher ihop med Demi Moore en sväng. Men våra 90-tals-hjärtan värms av att se dem ihop!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

A kutcher’s sing along #beatchildrenssong #lavacalola

Ett inlägg delat av Ashton Kutcher (@aplusk)

8. Gabrielle Union

Foto Instagram @gabunion IMDB

“I said brr!”. Och är du född på 80- eller 90-talet vet du att “It’s cold in here” och att det är några “Clovers in the atmosphere”. Och som du ser så har Gabrielle Union inte åldrats en dag de senaste 20 åren – den högra bilden är alltså inte från inspelningen av Bring it on som kom ut år 2000, utan från förra året. Rimligt ändå.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Brought It. #CaliforniaLove

Ett inlägg delat av Gabrielle Union-Wade (@gabunion)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ice Ice Ice… Its COLD asf #BringItOn #CaliforniaLove

Ett inlägg delat av Gabrielle Union-Wade (@gabunion)

9. Jesse Metcalfe

Foto Instagram @realjessemetcalfe

Ja, vi hade absolut en crush på Jesse Metcalfe efter att ha sett honom som den åtråvärde trädgårdsmästaren i Desperate Housewives och som fuckboy (men innan det ordet hade myntats, såklart) i John Tucker must die. Och ja, visst väcktes den crushen återigen till liv när vi såg att han också sjunger och spelar gitarr för sina följare. Absolut.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Cover

Ett inlägg delat av Jesse Metcalfe (@realjessemetcalfe)

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!