Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Så tänder du och din partner gnistan – inför Alla Hjärtans Dag

Februari månads mörker och kyla kan enkelt göra att man kommer in i en vardagslunk och glömmer bort att uppskatta personerna i sin omgivning. Om du känner att du och din partner tappat gnistan kan alla hjärtans dag vara ett bra tillfälle att visa uppskattning och försöka få det att tända till igen. LELO, experter på sex och njutning med över 20 års erfarenhet, har samlat tips till den som söker inspiration.

Foto: Lelo

Att behålla gnistan i ett långvarigt förhållande kräver, precis som alla andra relationer, tid och engagemang. När man kommit ur den intensiva nyförälskelsen kan en del känna att passionen svalnat, trots att perioden som följer ofta kan bjuda på en starkare och djupare kärlek. Alla hjärtans dag kan vara ett perfekt tillfälle att hitta tillbaka till gnistan och bygga upp åtrån med några enkla knep.

Visa uppskattning

Trots att det kan låta trivialt är uppskattning någonting som glöms bort i många kärleksrelationer. Små åtgärder i form av ord, handlingar och fysisk kontakt är en bra början för att våga bli mer öppna och stärka sin relation.

Kommunicera

Att kommunicera är viktigt i förhållandets alla aspekter och sexlivet är inget
undantag. Avdramatisera sexsnacket och få det att kännas som ett roligt ämne att prata om. Prata till exempel om era fantasier; Vad tycker ni är sexigt? Vad hade ni velat testa? Känns det svårt att prata om detta öga mot öga fungerar sms lika bra.

Schemalägg er intimitet

Det kanske inte låter särskilt sexigt att planera in intimitet, men i det stressiga samhälle vi lever i kan det vara svårt att hitta tid och ork, då är kvalitetstid med sin partner viktigt att prioritera. Det ska vara lika naturligt som att planera in sina träningspass.

Testa någonting nytt

Att testa någonting nytt tillsammans kan öka pirret och sexleksaker är ett värdefullt hjälpmedel. Testa en parleksak ihop eller använd en vibrator på varandra. Sexleksaker kan göra sexet både mer spännande och njutbart.

Läs även: Njutningsfulla presenter inför Alla Hjärtans Dag!

Värmande Massageljus - Lelo KÖP

Värmande Massageljus - Lelo

Pris: 349 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Tiani Duo Dual-Action Fjärrstyrd Massager för Par - Lelo KÖP

Tiani Duo Dual-Action Fjärrstyrd Massager för Par - Lelo

Låt Tiani Duo från LELO följa med dig och din bae in i sovrummet för en session av ökad intimitet, pirrande vibrationer och delad njutning.

Pris: 1 995 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lily 2 Personal Massager - Lelo KÖP

Lily 2 Personal Massager - Lelo

Klitorisvibratorn har inte bara en fin design utan besitter också fantastiska vibrationsmöjligheter som är alltifrån milda till kraftfulla. Det som är speciellt med Lily 2 är att den också doftar och därmed är en fröjd för såväl kroppen som ögat och näsan.

Pris: 1 495 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!