Nöje

Så var Benjamin Ingrossos sommarprat – talar om bråken i familjen

I Benjamin Ingrossos sommarprat framkom det att föräldrarnas konflikter tagit hårt på honom under uppväxten. “Mina föräldrar var oense om de ens skulle behålla mig”, berättar han. 

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

På grund av kaoset och konflikterna mellan föräldrarna kände han att han alltid var tvungen att vara “den glada” och att showande och underhållning blev en försvarsmekanism. Enligt sitt sommarprat är han ett så kallat “försoningsbarn”, han berättar hur allt var frid och fröjd när de äldre syskonen Bianca och Oliver föddes, men att föräldrarna var oense om ifall de ens skulle behålla Benjamin. 

Ser tillbaka på uppväxten

“När jag föds den 14 september 1997 är pappa ute på Stureplan och festar. Det där försoningsligget som gjorde att jag kom till har inte direkt fått dem att hålla ihop. Tvärtom så har de typ redan gjort slut när mamma ligger där och krystar”, berättar han i sommarpratet. När han ser tillbaka på uppväxten minns han hur krossat glas låg på golvet och att alla stod och skrek i mun på varandra när han kom hem. 

Benjamin berättar samtidigt att han inte är arg på någon och att han förstår båda sina föräldrar. “Men det har varit ett tungt ansvar att hela tiden behöva medla mellan mina släkter och samtidigt förstå var jag själv passar in i kalkylen”, säger han. 

Du kan lyssna på avsnittet här. 

Foto: Instagram @benjaminingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!