Nöje

Så vet du att det är dags för er att flytta ihop

Att ta steget att flytta ihop kan vara svårt. För när är det egentligen dags och hur vet man om det kommer bli bra? Räcker det att den enda tandborsten man äger är hemma hos sin älskling och att man inte minns senast man sov hemma hos sig? Vi listar 8 tecken på att det är dags att flytta ihop med din kärlek.

sa-vet-du-att-ni-ska-flytta-ihop-puff

1. Ni är säkra på vad ni känner för varandra
Innan ni ska börja gräla om disken är det bra om ni är säkra på var ni har varandra och vad ni känner. Vet du att din partner älskar dig är det lättare att acceptera att den inte stänger toalettlocket.

2. Ni bor praktiskt taget redan ihop
Du minns knappt när du senast sov hemma i din säng och du lever ständigt med en väska packad med det nödvändigaste. Att ha med sig rena trosor till jobbet har du börjat tycka är helt normalt.

3. Ni är helt bekväma med varandra
Du kan utan problem vara hos din partner när du är sjuk och det blir inte dålig stämning om någon råkar fisa. För tänk på att när ni bor ihop så kommer du kanske få maginfluensan någon gång och du kommer garanterat bli sjuk.

4. Ni bestämmer saker och ting tillsammans
Ni ringer varandra och frågar vad ni ska äta ikväll, för det är underförstått att ni ska äta ihop. Även om middagen inte är mer romantisk än makaroner och bacon.

5. Ni älskar att spendera tid med varandra
En perfekt dag enligt er innehåller inga andra än bara ni. Ni har otroligt roligt ihop och kan inte tänka er att vara utan varandra. Ni är helt enkelt varandras BFFs.

6. Ni har visat varandra era värsta sidor
Om du redan vet att din partner blir förvandlad till Hulken om hen inte får mat så behöver du inte få en chock när ni flyttar ihop. Att ni redan vet era värsta sidor och ändå vill vara med varandra visar att ni är redo att flytta ihop.

7. Ni kan prata med varandra
Det är viktigt att ni kan prata med varandra om det är någonting som stör er eller som ni inte gillar. Era potentiella bråk kommer minimeras om ni kan diskutera och prata med varandra utan att ni blir arga på varandra.

8. Ni känner varandras familj och vänner
Det kan vara en bra idé att ni har blivit presenterade för varandras familjer och vänner. Annars kan det bli lite konstigt om din älsklings mamma klampar in i lägenheten och du har ingen aning om vem det är. Att ni umgås med varandras närmaste visar också att ni är viktiga för varandra och att ni tillhör den innersta kretsen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!