Nöje

Så vet du att du är en Instagram-husband

Insta_husband
Bakom varje perfekt Instagrambild finns det en (ibland ofrivillig) fotograf. Instagram är forumet som är till för att skapa känsla och det krävs ibland många tagningar innan man får till den perfekta bilden som speglar den perfekta stunden – i alla fall utåt sett.

De som drabbas hårdast är de som kallas för “Instagram-husband”, detta med glimten i ögat förstås. Dessa eldsjälar som ständigt får ställa upp för sina partners när det är dags att lägga upp en ny bild på Instagram.

Känner du igen dig? Stämmer mer än tre punkter in på dig så är du i farozonen att vara en så kallad Instagram-husband.
1. Du måste alltid ställa upp och ta kort oavsett plats eller vinkel. Allt för att din partner ska få till den perfekta bilden.

2. Du får inte tappa humöret eller ge upp innan hon känner att bilden verkligen sitter.

3. Du har blivit tvungen att ta bort alla dina appar för att få plats med fler bilder. Alltså din partners bilder.

4. Du måste alltid vara först att kommentera och gilla hans/hennes bilder.

5. När ni är ute på promenad tar det mycket längre tid än vad det borde eftersom ett måste är att ta kort uppifrån och ner (på era fötter). Gärna med lite höstlöv eller dylikt runt omkring.

6. Innan Instagram-eran kunde ni njuta av maten ni åt – nu hinner den kallna eftersom den alltid ska fotograferas innan du får röra den. Och du vet vid det här laget att du inte tar en tugga innan bilden är tagen.

Känner du dig träffad? Oroa dig inte, du är inte ensam, i klippet nedan hittar du fler som sitter i samma båt.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!