Nöje

Sabrina tonårshäxan gör comeback – se trailern här!

Nu kommer succéserien Sabrina tonårshäxan tillbaka i en ny, mörkare version på Netflix. Nu finns en trailer för serien som har premiär i oktober.

sabrina-tonarshaxan-netflixFoto: Netflix

Sabrina Tonårshäxan började sändas i USA under det sena 90-talet och slutade sändas 2003. I serien fick vi följa Sabrina som bodde tillsammans med sina fastrar, Hilda och Zelda. För människor utanför hemmet verkade Sabrina vara som vilken tonåring som helst, men hon var egentligen en häxa.

Nu gör serien comeback som The Chilling Adventures of Sabrina, där vi än en gång kommer få följa tonårshäxan – dock med ett större fokus på skräck och övernaturliga händelser. Dessutom kommer hon inte bara behöva hantera livet som både vanlig människa och häxa, hon kommer också behöva handskas med onda krafter som hotar hennes familj.

Sabrina, som tidigare spelats av skådespelaren Melissa Joan Hart, kommer i den nya Netflixversionen spelas av Kiernan Shipka Ross Lynch. Manusförfattare och exekutiv producent för serien är Roberto Aguirre-Sacasa.

Nu kan alla, gamla som nya, fans av serien förbereda sig för en höst fylld av både otäcka och spännande avsnitt. I trailern får vi se Sabrina fira sin födelsedag till riktigt kusliga sångröster i bakgrunden.

Se trailern nedan!

The Chilling Adventures of Sabrina har premiär på Netflix den 26 oktober.

Källa: Elle

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!