Nöje

Sandra Bullock: Min dotter gömde mat efter traumat

Sandra Bullocks dotter Laila var traumatiserad när hon adopterades av stjärnan vid två års ålder. “Hon sa att hon skulle lämna mig”, berättar Bullock i en intervju.

Foto: Red Table Talk

Sandra Bullock pratar inte ofta om sitt privatliv i intervjuer, men i showen Red Table Talk berättade stjärnan om sina upplevelser av att uppfostra sitt adoptivbarn Laila som fick en tuff start i livet.

Gömde mat

Sandra Bullock har två adoptivbarn: Louis, 11, och Laila, 8. Hon adopterade Laila 2015 och innan dess hade dottern bott i flera olika fosterhem. Bullock berättar i showen att hon tog lektioner i hur man uppfostrar ett traumatiserat barn innan hon adopterade, något som visade sig behövas då dotterns svåra förflutna yttrade sig på flera sätt:

“Laila gömde mat. Det handlar om överlevnad. Hennes själ och vem hon är har hjälp henne framåt, bortom rädslorna och det som triggar henne”, säger Bullock.

Hon berättar även att Laila ofta gömde sig för henne eller hotade med att lämna henne: “Jag hade mina barn i min walk-in garderob med deras små sängar eftersom jag var så rädd att inte ha dem jättenära mig. Och ibland gick jag in och kunde inte hitta henne. Hon kunde vara i garderoben, med alla sina kläder på sig, hon kunde vara på en bokhylla, hon gömde sig och hon var alltid redo att lämna mig. Hon sa alltid till mig att hon skulle lämna mig.”

Bullock säger att hon inte kunde låta bli att ta dotterns beteende personligt, men att hon snart började förstå att det var barnets överlevnadsinstinkt som yttrade sig.

Tackar sin mamma för barnen

Även om föräldraskapet stundtals har varit prövande för Bullock så tror hon att det var meningen att hon skulle bli mamma – och att detta skulle ske något senare i livet. “Jag är så glad att universum fick mig att vänta”, säger den 57-åriga skådespelerskan i showen.

Hon tror även att hon har sin egen mamma att tacka för att barnen kom in i hennes liv. “Jag fick besked om båda bebisarna när jag var på exakt samma plats – jag var på platsen där min mamma är begravd. Jag känner, utan skuggan av ett tvivel, att min mamma förde dessa barn till mig.”

Källa: Today

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!