Nöje

Sanna Nielsen slutar som programledare i Allsång på Skansen

Sanna Nielsen gör i sommar sin sista säsong som programledare i det folkkära programmet “Allsång på Skansen.” På Instagram skriver hon att det varit en stor ära att vara del av programmet.

Foto: Jan Danielsson/SVT

Sanna Nielsen gör sin sjunde sommar som allsångsledare och väljer efter säsongen att lämna över stafettpinnen.

Då sänds Allsång på Skansen 2022

Tisdag den 28 juni drar programmet igång i SVT. Allsången sänds från Sollidenscenen och i premiärprogrammet gästar Cornelia Jakobs, Jireel, Jill Johnson, The Ark och Benson Boone. I övrigt kommer vi i sommar bland annat att få se Alba August, Tommy Körberg, Tomas Ledin, Moonica Mac och Tommy Körberg. Programmet sänds varje tisdag kl 20.00 fram till den 16 augusti.

Dags för andra drömmar

Det är fortfarande oklart vem som kommer att ta över efter Sanna Nielsen men SVT har sagt att de diskuterar spännande namn. På Instagram skriver Sanna: “Det har varit och är en stor ära att få vara en del av Allsång på Skansen som jag älskar så mycket. Jag hade kunnat fortsätta som allsångsledare i flera år till med känner också att jag har fått göra så mycket roligt i programmet. Så många drömmar som har gått i uppfyllelse och efter den här säsongen är det dags för andra drömmar…”

Foto: Jan Danielsson/SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!