Nöje

Sanne Alexandra: “När han gick ner på knä skrek jag bara NEJ”

Vår härligt inspirerande (och supernsygga) bloggare Sanne Alexandra har blivit friad till och det på det mest romantiska och fina sättet vi läst om, på länge. Här berättar Sanne om förlovningen som först resulterade i ett “näe, nejnejnej”.

Sanne-alexandra-forlovning

Först och främst, anade jag någonting? Svaret här är verkligen nej, J hade köpt ringen dagen innan vi åkte hem från Usa och vi åt middag på kvällen där i Usa och jag märkte absolut ingenting.
 
Vi var nere i Bovallstrand, en plats J spenderat sina somrar på då hans föräldrar har hus där. Just denna dagen hade J och jag hade en gemensam kompis som var i Fjällbacka för deras tisdagsfest, vi pratade ihop oss med honom och bestämde oss för att haka på en kompis till J med deras båt dit.
 
Vi dansade på här på dagsfesten och när det var slut gick vi ner till båtarna igen och J slog sig ner i hans kompis båt medan jag hittade en tjej som jag stack iväg till en annan båt och dansade med, på den båten vi stack till fanns det rökmaskiner, dj och det var sjukt bra drag.
 
Jag stod och ropade till J och hans barndomsvän ”MEN KOM HIT DÅ! VI HAR SÅ KUL, VAR INTE SÅ TRÅKIGA, KOM KOM!” Här satt J och hade deep-talk med hans barndomsvän, jag förstår nu i efterhand vad dom pratade om… Till slut fick jag över dom till båten vi var på och vi dansade lite till innan vi stack och slängde i oss lite mat och…

Här hittar du fortsättningen av vad som resulterade i en man på knä och en helt magisk ring.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!