Nöje

Sanne Salomonsen – Det är bra med rynkor

Den ikoniska 80-tals artisten har i danska Femina slått ett slag för att åldras. Hon menar nämligen att hon inte har några problem med sina rynkor – trots att hon fortfarande känner sig som 35 år på insidan.

Foto: Instagram @ssalomonsen

Artisten har hunnit fylla 66 år, och att utseendet inte speglar hur hon känner sig på insidan har hon inga problem med. Tvärtom konstaterar Sanne Salomonsen att hon är stolt över sina rynkor och linjer. “Det är så det är. Och det är bra”, säger hon i intervjun.

Artisten är aktuell med jullåten “Stjernen er til dig” och med nästan 50 år i nöjesbranschen har hon verkligen satt ett avtryck. Hon har haft flera hits, skådespelarroller och även belönats med Grammis. Rynkorna och de fina linjerna stör henne inte alls, istället lyfter hon fram att det är bra att hon fortfarande ser ut som sig själv, istället för att föryngra ansiktet och då se ut som någon annan, menar hon. “Jag är bilden av en kvinna som levt livet”, säger hon i intervjun samtidigt som hon menar att det bara är utsidan som blir gammal.

Källa: Femina.dk

Foto: Instagram @ssalomonsen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!