Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Sanningen bakom Khloe Kardashians redigerade och omtalade bild

Det var under maj månad som Khloe Kardashian publicerade en selfie på sin Instagram som chockade fansen då hennes utseende var helt förändrat. Nu har ett av hennes fans hittat en annan bild från samma dag.

Foto: Twitter @dcagiunta

Det var i maj i år som Khloe Kardashian delade en selfie på sin Instagram som fick fansen att chockas rejält och mängder av spekulationer drog igång kring hennes förändrade utseende. Kommentarsfältet är fyllt av frågande fans som både skriver att man ser att bilden är redigerad och ifrågasätter varför hon känner behov av att ändra sitt utseende så mycket.

View this post on Instagram

location: under bitches skiiiinnnnn 💋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Vid samma tid som bilden publicerades på stjärnans Instagram lade hon upp en video på sin Snapshat. För några dagar sedan valde ett av hennes fans att placera bilderna från samma dag bredvid varandra, och nu har den bilden minst sagt blivit viral och ifrågasätts ytterligare. Khloe har ännu inte valt att kommentera bilderna.

Källa: Mirror

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!