Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Sanningen – ett nytt kriminaldrama från C More om systerskap, skuld och trauma

Nästa år beräknas C Mores nya storsatsning “Sanningen” ha premiär – ett emotionellt kriminaldrama om hur man går vidare efter trauma.

Foto: Jakob Dahlström/C More

Nu har produktionen av C Mores nya storsatsning “Sanningen” dragit igång – ett emotionellt kriminaldrama om ”systerskap, föräldraskap, skuld, sorg och hur man går vidare efter ett trauma”.

Serien är skapad av Camilla Ahlgren (“Bron”, “Vargasommar”) och regisseras av Linnéa Roxeheim och Olof Spaak. Inspelningarna äger rum i Malmö och Ystad med omnejd.

De medverkar

I huvudrollerna syns Sofia Helin (“Lust”, “Utvandrarna”) och Hedda Stiernstedt (“Vår tid är nu” och “Se upp för Jönssonligan”). 

Helin berättar i en kommentar att hon ser fram emot samarbetet med Ahlgren och Roxeheim:

“Jag vill alltid jobba vidare med människor jag tycker är duktiga och intressanta, som med manusförfattaren Camilla Ahlgren. På det sättet fördjupas processen och samarbetet, och vi kan fortsätta att utmana varandra”, säger Helin och fortsätter:

“Linnéa Roxeheim upptäckte jag för några år sedan när jag såg serien ‘Portkod’ tillsammans med min dotter. Att en regissör med den begåvningen för det finstämda i fråga om mänskliga relationer tar sig an ett drama i den här genren gör mig intresserad. Berättelsen Sanningen väcker för mig frågan om hur en människa går vidare efter ett trauma. När du inte kan få någon upprättelse? Går det att omfamna ljuset igen?”

Sanningen beräknas ha premiär på C More under 2023.

Källa: Moviezine

KÖP

Vidare till C More här!

KÖP

Foto: Jakob Dahlström/C More

Nästa bild
KÖP

Vidare till C more här!

KÖP

Foto: Jakob Dahlström/C More

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!