Nöje

Sara Biderman: ”Ingens liv är så bra som det ser ut på Instagram”

I veckans avsnitt av WomanUp-podden träffar vi superstylisten som även kan titulera sig som influencer – Sara Biderman. Stylisten som tagit Sverige med storm öppnar upp om perioder av livet då det varit alldeles för mycket jobb och hon varit nära att gå in i väggen. Vi pratar även om Saras brinnande intresse för djurens rätt och får konkreta stil och karriärtips. 

I avsnittet berättar Sara att hon älskar sitt jobb men att det i perioder varit nära att bli för mycket.

Min uppväxt är präglad av att det är något fint i att jobba hårt och mycket och jag har nog omedvetet ställt väldigt höga krav på mig själv. 

Sara säger att hon delvis drivits av bekräftelsen hon fått från sitt hårda jobb men att hon med åren insett att man inte alltid behöver sikta vidare och framåt.

– Allt behöver inte optimeras för att man ska kunna prestera bättre hela tiden. Man kan ha det toppen där man är just nu – och det kan räcka för flera år framåt. 

Sara berättar att hon klarat sig från att gå in i den berömda väggen genom att hinna bromsa i tid. I dag planerar hon dessutom in “göra ingenting-tid” varje vecka för att rensa hjärnan och sortera tankarna.

– Det är viktigt med ladda batterierna-stunder där jag inte har några måsten eller tider att passa. 

Vi kommer även in på Saras brinnande engagemang för djurens rätt då hon ser det som sin skyldighet att gripa in och göra vad hon kan under sin livstid för djurens framtid.

Räkna med att inspireras av Saras härliga energi och förmåga att sätta ord på känslor vi är många som kan känna igen oss i. Få dessutom konkreta stil och karriärtips för dig som vill göra samma resa som Sara gjort.

Ja, det har blivit dags att WomanUp! Lyssna på avsnittet med Sara Biderman >>

Sara Biderman och Cassandra Brunstedt under inspelningen av WomanUp-podden. 

 

WomanUp-podden presenteras i samarbete med Kvinna till Kvinna som dagligen kämpar för en mer jämställd värld, vilket vi på Metro Mode vill lyfta. De bedriver dagligen en kamp för att stärka kvinnors rättigheter över hela världen, något de kämpat med sedan 1993. Läs mer om Kvinna till kvinnas fantastiska arbete här >>

Foto portätt: Simon Krona
Foto övrigt: Instagram/SaraBiderman

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!