Nöje

Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor gör julshow med musikalisk glädje och värme

I december ställer sig två av Sveriges mest folkkära personer på Hamburger Börs scen, Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor. Tillsammans skapar de en underhållande showkväll fylld av julmusik, humor, värme, god mat och oväntade överraskningar.

Foto: Peter Knutson

Inför julen 2022 spelas showen ”Finer & Taylor – En julvärdig show” på Hamburger Börs i Stockholm. De tidigare julvärdarna Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor är ett spännande och nytt artistpar som inte bara kommer att överraska musikaliskt utan även utmana deras bild av varandra och publikens förväntningar. Hela showupplevelsen spetsas med ett liveband bestående av några av landets främsta musiker under ledning av Marika Willstedt.

“Jag har i hela mitt liv drömt om att få stå på scen och sjunga. Det känns helt overkligt att jag nu får göra det tillsammans med Sarah Dawn Finer som har en av Sveriges bästa röster. Tänk att vi ska göra en helt egen julshow. Det är så att jag får nypa mig i armen”, säger Tareq Taylor.

“Med målsättning att skapa en festlig och humoristisk show för alla, kan jag inte tänka mig en bättre duo. Det blir en härlig musikalisk resa – en rolig, personlig, charmig och alltigenom varm kväll i vintermörkret”, säger Mikael Gordon-Solfors, Producent.

’Finer & Taylor – En julvärdig show” har premiär 2 december på Hamburger Börs i Stockholm, där den sedan spelas till och med 17 december. Biljettsläpp sker via Showtic den 23 september.

Foto: Peter Knutson

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!