Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Sarah Jessica Parker är tillbaka med nya HBO-serien Divorce

Sarah Jessica Parker har återvänt till HBO – men den här gången är det inte som Carrie Bradshaw. Hennes nya serie Divorce är allt annat än en ny Sex And The City.
 
sarah-jessica-parker-divorce-habo-sex-and-the-city
I serien spelar SJP Frances, en kvinna som efter två barn och ett tioårigt äktenskap börjar fundera över sitt liv. Serien handlar om henne och hennes man och deras resa mot att bli ett skilt par. Som sagt, ingenting som SATC eller Carrie Bradshaw.
 
– Frances är sin egen person. Från när jag började läsa manuset, hon skiljer sig inte från bara Carrie utan från alla jag någonsin spelat. Jag tror inte att vi pratade om att göra henne annorlunda. Den här historien är annorlunda, berättar Sarah på Television Critics Association pressträff.
 
Nog för att Divorce skiljer sig från Sex And The City så kan inte en karaktär som SJP spelar ha en ointressant garderob. Även i denna serie kommer kläderna spela en stor roll. Vi kan dock inte förvänta oss att se Frances i outfits som Carrie Bradshaw skulle tackat ja till.
 
– Nästan allt som Frances har på sig är begagnat, oavsett om det är från Etsy, vintage eller second hand. Det är en mycket specifik idé om en person som har en estetisk som kommer avslöjas längre fram i säsongen, men det är inte modet som kontrollerar, berättar hon på Television Critics Association pressträff.
 
Sarah Jessica Parker är exekutive producent till serien och den kommer ha premiär den 9 oktober på HBO. Medan vi väntar får vi nöja oss med den här trailern – det ser väldigt spännande ut.
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!