Nöje

Sarah Jessica Parker: “Jag missade att göra ett ansiktslyft”

Sarah Jessica Parker har aldrig lagt sig under kniven – men hon är inte främmande för tanken: “Jag frågar hela tiden folk om det är för sent”, säger hon i radioprogrammet The Howard Stern Show.

Foto: Shutterstock

Det var när Sarah Jessica Parker, aktuell med säsong två av And Just Like That, gästade radioprogrammet The Howard Stern Show som skådespelerskan öppnade upp om sitt förhållande till skönhetsoperationer.

“Läggs mycket vikt på utseende”

I programmet fick Parker frågan om hon ansåg sig själv se bra ut, varpå hon svarade:

“Jag menar, jag är presentabel.”

Programvärden, Howard Stern, förde då in ämnet på skönhetsoperationer och botox, något som Parker sa sig tänka på “hela tiden”:

“Jag frågar hela tiden folk om det är för sent” sa hon. “Ärligt talat så tror jag att jag missade att göra ett ansiktslyft, ett gammalt hederligt bra ansiktslyft som man gör när man är typ 44.”

Sex and the City-skådespelerskan sa även att hon förstår varför folk genomgår denna typ av ingrepp:

“Det läggs så mycket vikt, särskilt för kvinnor, på utseende. Till och med förra året när den första säsongen [av And Just Like That] hade premiär var det oändligt många artiklar om att åldras och att åldras med värdighet /…/ jag tycker inte att det är fel, jag tycker att folk ska göra det som gör att de mår bättre när de kliver utanför dörren.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!