Nöje

Scarlett Johansson och Colin Jost har fått en son – deras första barn tillsammans

Efter en ovanligt hemlighållen graviditet har skådespelaren Scarlett Johansson och komikern Colin Jost fått en liten pojke. Nu avslöjar de vad han ska heta!

Foto: Instagram @colinjost/REX

Efter rykten om att skådespelerskan var gravid har det nu bekräftats att paret fått en son. Scarlett Johansson och Colin Jost gifte sig i oktober förra året och har knappt yttrat ett ord om det kommande barnet. Nu går barnets pappa äntligen ut på sociala medier och avslöjar vad den lilla pojken ska heta.

Vill vara ifred i bebisbubblan

Colin är tydlig med att paret önskar få vara ifred i bebisbubblan och att deras privatliv ska respekteras. Men han skriver även “Okej, okej, okej. Vi har fått en bebis. Han heter Cosmo. Och vi älskar honom otroligt mycket.” Han refererar därefter skämtsamt till att de hållit graviditeten hemlig så länge. Spekulationerna rasade däremot i somras när Johansson ställde in ett flertal event i samband med den kommande filmen “Black Widow.” I övrigt har hon knappt synts till i offentligheten, bortsett från en intervju i Jimmy Fallons Tonight Show där hon ställde upp via videolänk, något som spädde på fansens teorier ännu mer.

Sonen Cosmo är parets första gemensamma barn, men Johanssons andra. Med den franska journalisten Romain Dauriac har hon sedan tidigare sexåriga dottern Rose, som nu blir storasyster!

Källa: People

Foto: Instagram @colinjost

Nästa bild

Foto: Instagram @colinjost

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!