Nöje

Se Channing Tatums supergulliga kärlekshyllning till sin fru (SÅ fint!)

Channing Tatum la precis upp världens finaste hyllning till Jenna Dewan Tatum på hennes födelsedag. Snacka om “couple goals”. 

channing-tatum-1Foto: REX

Just nu är vårt favoritpar Channing Tatum och Jenna Dewan Tatum  i Cabo San Lucas och firar att Jenna fyller 37 år. De drömmiga bilderna på Jennas Instagram skvallrar om att hon har en underbar födelsedag.

Att hon blir rejält bortskämd av sin man är det ingen som tvivlar på. Speciellt inte med tanke på den fantastiska text han la ut på sin Instagram.

“Denna varelse är ett år vackrare. Den förändring som hon bad om i år är något man bara hör om i sagor. Din styrka och välvilja utvecklas hela tiden. Du får allt runt omkring dig att växa – allting. Och jag är väldigt tacksam för dina lektioner. Grattis till livet mitt liv.”, skriver han på sin Instagram.

Paret blev träffades under inspelningen av Step Up 2005 men det var först när filmen var färdiginspelad (2006) som de blev ett par. 2009 gifte de sig och 2013 fick de dottern Everly. De är så fina tillsammans och är verkligen “couple goals”.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!