Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Coldplay hyllar offren i Manchester med finaste versionen av Fix You

Igår under välgörenhetskonserten One Love Manchester bjöd Coldplay på en helt fantastisk version av Fix you. En version som fick alla att stämma upp i allsång och arenan svämmade över av kärlek.


Igår fylldes Manchester med kärlek för att hylla offren som dog och skadades i terrordådet mot Ariana Grandes konsert den 22 maj. Flera stora stjärnor möttes på scen tillsammans med Ariana Grande för att kärleksbomba hela Storbritannien efter den senaste tidens terror. Bland annat Miley Cyrus, Justin Bieber, Katy Perry och Coldplay. Det var det sistnämnda bandet som stod för det mest känslosamma uppträdandet under konserten. När Chris Martin börjar sjunga på deras klassiska låt Fix You är det knappt ett öga som är torrt i publiken. Genom tårarna sjung de tillsammans med i den känslosamma balladen och känslorna svallar. Låten förde publiken samman och poliser och ordningsvakter formade tillsammans med publiken ett hjärta.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!