Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Se de första bilderna på Alicia Vikander som Lara Croft i Tomb Raider!

De första bilderna på Alicia Vikander som Lara Croft är nu släppta och vi längtar ihjäl oss till filmpremiären. Se de häftiga bilderna från inspelningen här nedan! 

aliciavikander_laracroft_815

I våras fick vi reda på att Alicia Vikander tar över rollen som Lara Croft efter Angelina Jolie. Sedan dess har vi längtat efter att se de första bilderna på Vikander i den ikoniska rollen. Nu är de äntligen här! På bilderna ser vi henne svinga sig runt och klättra upp på en balk. Hon ser minst sagt supercool ut! Tidningen Daily Mail var först med att publicera bilderna och därefter har flera twitterkonton lagt upp dem.

Den första gången vi fick bekanta oss med Lara Croft var 2001 och den nya filmen väntas ha premiär 2018. Fram tills dess kan vi se Vikander i filmerna Euforia, Tulpanfeber och Submergence som alla har premiär det här året.

Förra året mottog det svenska stjärnskottet Alicia Vikander en Oscar för sin roll som Gerda Wegener i The Danish Girl. Vi hoppas att hon gör lika stor succé som Lara Croft!

A first look at Alicia on set of the new Tomb Raider movie, she looks incredible! #AliciaVikander #TombRaider #LaraCroft

Ett foto publicerat av Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily)

Foto: Rex, Instagram & Twitter

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!