Nöje

Se de första bilderna på nya Dirty Dancing som får fansen att rasa

Amerikanska ABC gör en remake på Dirty Dancing och av bilderna att döma är den väldigt lik originalet. Varför ska man göra en ny version av en film som redan är perfekt? På Metro Mode vill vi vara så positiva som möjligt men den här gången är vi tyvärr skeptiska, precis som många fans. Se de första bilderna här! 

Foto: Instagram/@coltprattes & Vestron Pictures/Dirty Dancing
Källa: Today.com

Den underbara kultfilmen från 1987 med Jennifer Grey och Patrick Swayze dansande tätt intill varandra, varför skulle någon vilja göra en ny version av den? Ingen vet men ABC gör den nya Dirty Dancing som har premiär på kanalen den 24:e maj. Den nya “Baby” är Abigail Breslin, från bland annat Little Miss Sunshine (2006) och Zombieland (2009). Rollen som Johnny axlas av Colt Prattes, som är dansare till Pink och är med i musikvideon till Try (2012) och Pink: The Truth About Love Tour – Live from Melbourne (2013).

På Twitter är det flera som avreagerar sig över nyheten. Ett fans går så långt att hon skriver “Jag känner så mycket ilska över det att jag känner fysisk smärta. Ta tillbaka det, ABC. Ingen har bett om det här. #dirtydancing”. Vi hoppas att vi har fel, att den nya Dirty Dancing inte alls kommer vara en dålig kopia på originalet utan en nytänkande version där man lånat storyn. Håll tummarna!

Reaktioner på Twitter


Instagrambilder från inspelningen 

First look at Lisa Houseman! Many more pictures to come to celebrate #dirtydancing ! Airing on ABC May 24th!

Ett inlägg delat av Sarah Hyland (@therealsarahhyland)

casually dancing around a fireplace, as one does. #sneakpeek #dirtydancing may24th @abcnetwork

Ett inlägg delat av Abigail Breslin (@abbienormal9)

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!