Nöje

Se den första bilden från Friends: the Reunion

I lördags kunde vi läsa på tv-seriens Friends officiella instagramkonto att inspelningen avslutats. Det har talats i många år om en uppföljare till den populära komediserien som många binge-kollat under hela uppväxten, och nu är den alltså på gång!

Foto: Instagram @jenniferaniston

På instagramkontot postades ett foto av en enorm banner med seriens logga och orden “Friends The Reunion.” Upplyst av lampor var den tydligt upphängd utomhus och än så länge är det allt som avslöjats om den kommande uppföljaren bortsett från att det tidigare meddelats att det inte kommer vara ett avsnitt av serien i vanlig bemärkelse, utan ett samtal med huvudrollsinnehavarna.

Sköts upp på grund av Corona

Avsnittet var planerat redan förra året men på grund av coronapandemin sköts inspelningarna upp. Samtidigt har förväntningarna vuxit bland de trogna fansen. Än så länge finns det två bilder från det kommande avsnittet och fans har kunnat se hur scenografen Greg Grande publicerade en bild på rekvisita från seriens café Central Park placerat framför fontänen som annars figurerar i tv-seriens intro.

Än så länge har inte HBO gått ut med något releasedatum.

Nästa bild

Nästa bild

Foto: Instagram @friends

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!