Nöje

Se den första trailern till Disneys nya film om Mulan

Disneys nya inspelningar av de klassiska filmerna är verkligen i full gång. De var senast ut med att släppa nyheten om att de kommer skapa en ny film av Mulan. De glädjande nyheterna är att trailern finns att se redan nu – och vi är mer peppade än någonsin! 

Foto: Disney

Ni har väl inte missat att Disneys klassiska Lejonkungen har premiär redan den 17 juli? Efter den släpps bland annat Aladdin, Dumbo och Sjöjungfrun. I mars 2020 kommer vi äntligen kunna se den nya versionen av Mulan där många 90-talister kommer få sig en rejäl nostalgitripp.

Originalfilmen är baserad på en gammal kinesisk legend där en kvinnlig krigare klär ut sig till man för att strida för sitt land i sin fars armé. Vi har fått läsa att det var allt annat än lätt att hitta huvudrollsinnehavaren till filmen, då kravlistan var hög. De sökte länge efter en ung, kinesisk kvinna som bemästrade både kampsport och det engelska språket vilket tog dem runt kontinenten med nästan 1 000 kandidater innan de hittade vad de sökte.

I huvudrollen kommer vi få se den kinesiska stjärnan Liu Yifei, tillsammans med Gong Li, Jet Li, Jason, Donnie Yen, Scott Lee och Tzi Ma.

Det bästa är att de redan nu har släppt en trailer på den kommande filmen, som får oss att längta ännu mer. Se den här:

Källa: Disney

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!