Nöje

Se Emma Watsons gulliga reaktion när hon träffar mini-Belle och mini-Odjuret

Superstjärnorna Emma Watson och Dan Stevens har synts i en rad intervjuer om nya storfilmen Skönheten och Odjuret – men den här pratstunden måste ju ändå toppa allt! När skolbarnen Olivia och Ted kommer in i rummet – som mini-Belle och mini-Odjuret – blir de två skådespelarna alldeles uppspelta!

Foto: Youtube/Disney UK
Källa: Youtube/Disney UK & Harpersbazaar.co.uk

Trots alla timmar de spenderat i vackra filmkostymer så kunde inte Emma Watson och Dan Stevens slita blickarna från Olivias och Teds kläder under intervjun. Dan tyckte att Teds kostym var mycket finare än hans egna kläder: “Jag är så avundsjuk. Jag fick aldrig klä mig i något liknande.” Olivia ser ut som en liten prinsessa i en perfekt kopia av Belles ikoniska gula balklänning. Hon matchar dessutom den ljuvliga klänningen med ett par coola boots – vilket känns väldigt passande till Emma Watsons version av Belle. Emma berättar att rollen som Belle är “en barndomsdröm som går i uppfyllelse” och att både hon och Dan var nervösa över filmens sångmoment.

Intervjun avslutas med en gruppbild och vi kan inte sluta le åt Olivias urgulliga reaktion över att få sitta i Emma Watsons knä!

Kolla in hela intervjun i klippet här nedanför.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!