Nöje

Se hit alla lärare – jobba i paradiset och dubbla din lön

hawaii-larare-2-lararbrist
Är du lärare och inte har något jobb? Grattis, Hawaii erbjuder nämligen alla lärare 6 000 dollar i bonus för att de ska flytta dit och jobba.
 
Du vet känslan när du är på semester och njuter av att vara i paradiset och hur jobbigt det är att packa ihop dina pinaler och åka hem till den gråa vardagen igen? En av anledningarna till att du inte kan stanna på semestern för evigt är ditt jobb. Vad skulle du säga du om vi berättade att du både kan jobba och bo i paradiset? För just nu kan det bli verklighet för dig! Ja, om du är lärare förstås.
 
För just nu har den vackra ön Hawaii lärarbrist, 1 600 lediga tjänster ska fyllas innan skolåret börjar igen till hösten. Paradisön har störst omsättning på lärare i hela USA.
 
– Lärare kommer från fastlandet och efter ett tag säger de: ”Jag kan inte leva här”, de lämnar och vi måste rekrytera på nytt. Denna cykel upprepar sig gång på gång, säger Corey Rosenlee, ordförande i Hawaii State Teachers Association.
 
Vi kan inte riktigt förstå varför man inte skulle vilja bo på Hawaii? Titta bara på den här fantastisk bilden!
 
hawaii-larare-32
 
Är du inte övertygad än? Då kan vi berätta att den genomsnittliga lärarlönen är 56 000 dollar vilket motsvarar ungefär en månadslön på 38 000 svenska kronor. Om du är mattelärare, specialpedagog eller är NO-lärare så får du en bonus på 6 000 dollar. Inte helt fel.
 
Sugen på jobbet i paradiset? Då kan du läsa mer här.
 
Foto:All over press/REX

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!