Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Se hit Harry Potter-älskare – här kan du se den nya filmen om Voldemort!

För dig som älskar Harry Potter och inte redan har nåtts av den fantastiska nyheten, kan vi nu berätta att en film om Voldemort nu finns ute! Det bästa av allt – du kan kolla in den här!

Foto: Warner Bros/Rex

Det är nog många som upplever en Harry Potter-abstinens efter att den sista delen av Harry Potter och dödsrelikerna kom ut 2011. Detta trots att julens tv-tablå brukar bjuda på en ordentlig dos av filmerna. Vill du stilla begäret efter den magiska världen och Hogwarts? Då kan du nu kolla in den nya filmen Voldemort: Origins of the Heir!

Det är Harry Potter-fans som har gjort filmen möjlig genom crowdfounding i Italien. När skaparna av filmen var halvvägs in i produktionen blev de kontaktade av Warner Bros som ville säkerställa att de släppte filmen gratis eftersom produktionsbolaget äger rättigheterna till all filmatisering av J.K. Rowlings böcker. Filmen som är influerad av den näst sista boken, Harry Potter och Halvblodsprinsen, är cirka 50 minuter lång och dubbad från italienska till engelska.

Anledningen till att de ville skapa filmen förklarar regissören Gianmaria Pezzato berodde på att de alla undrade hur Voldemort skapades. Hur han gick från att vara Tom Riddle till en ökänd mördare som inte ens fick nämnas vid namn.

Visst låter det spännande? Här nedan kan du bara trycka på play och kolla in filmen direkt!

Källa: VeckoRevyn

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!