Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Se hur kändis-männen reagerar när de får samma frågor som kvinnorna

Problemet med vilka frågor kvinnliga kändisar får svara på har lyfts och uppmärksammats vid flera tillfällen. Bland annat via kampanjerna #Askhermore och #SmartGirlsAsk. NRK gav sig in i kampen och och behandlade männen som kvinnor och det blir ganska dålig stämning. 

skam-willliam-nrk

Det var NRK:s programledare Christine Dancke som gav sig ut på röda mattan för att ställa samma frågor till männen som kvinnor brukar få. Det för att visa hur annorlunda kvinnor behandlas på röda matten jämfört med männen.

De som får svara på frågorna är bland annat Thomas Hayes (Skam-William), programledaren Stian Blipp och pojkbandet Hjertslag. I videon får vi se hur de blir obekväma och har svårt att komma på svar på frågorna ”När du har en så tight vit skjorta, hur gör man med underkläder då?” , “Tänker du på hur det du publicerar påverkar unga killar?” och ”Är det några produkter du inte klarar dig utan?”.

Efter intervjun avslöjar Christine Dancke syftet med det hela och frågar “vet du vad jag har behandlat dig som?”, när hon sedan säger “en kvinna” får männen en tankeställare. Stian Blipp berättade att det kändes “obehagligt”.

Klicka på play och se veckans viktigaste klipp.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!