Nöje

Se klippet – Bianca Ingrosso får en oväntad videohälsning i “heta stolen” under showcasten

Har du ännu inte sett Alice Stenlöfs och Bianca Ingrossos showcast? Nu finns klippet uppe där Bianca får en oväntad videohälsning – från personen hon var med under perioden hon var singel. Publiken jublar och stjärnan brister ut i panik-skratt.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Youtube-stjärnor och influencers, Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso har under det senaste året tagit vårt avlånga land med storm. Under våren sålde de ut Globen inför deras showcast med 10 000 personer i publiken. De bjöd på en livepodd, sjöng en duett tillsammans och gästartister uppträdde under kvällen.

För alla som missade showcasten och inte hunnit se den på D-play, så finns det några klipp som vi kan ta del av. Ett av dem som har spridit sig viralt kommer från deras inslag som de kallade “heta stolen”.

Alice ställer sin första fråga till Bianca och publiken jublar.

– Då är min första fråga till dig Bianca, hur många killar var du med när du var singel?

Bianca Ingrosso var singel under några månader efter att hennes nuvarande pojkvän, Philippe Cohen, gjort slut. Alice fortsätter.

lät så hårt med dumpa hah

– Min fråga till dig, vilken av de här Paradise Hotel-deltagarna har du legat med, Bianca Ingrosso. Robin “Mos” Andersson, Snygg-Erik eller Macoos?

Bianca väljer då att inte svara på frågan och tar istället en shot som “straff” för att hon inte svarar. Det hon inte vet är att Alice har förberett en videohälsning från personen som hon faktiskt var med under sin singelperiod. Alice säger då att hon vet någon som kan svara på frågan åt henne och publiken jublar igen.

Då dyker Snygg-Erik, eller Eric Hagberg, upp i en videohälsning.

– Okej jag trodde aldrig att jag skulle säga det på det här viset men, det har hänt, jag hoppas ni får en riktigt trevlig kväll i Globen och en sak till. Bianca, nästa gång föredrar jag lampan tänd.

Bianca och Alice bjöd verkligen på sig själva under sin showcast och visst är det härligt när man gör det. Se hela klippet nedan.

Här kan du se hela showen på D-play!

Källa: Youtube, D-play

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!