Nöje

Sean “Diddy” Combs hem genomsökt efter anklagelser om sexuella övergrepp

Musikmogulen Sean “Diddy” Combs hem har genomsökts som en del av en pågående utredning om sexhandel, det rapporterar AP. Nyheten kommer efter att flera personer stämt världsstjärnan för sexuella övergrepp.

Foto: Shutterstock

Det var under måndagen som razzior utfördes mot världsartisten Sean “Diddy” Combs, 54, egendomar i Los Angeles och Miami.

Har anklagats för sexuella övergrepp och misshandel

Enligt AP genomsöktes två av Combs fastigheter av federala poliser. Husrannsakningarna ska ha varit en del av en pågående utredning om sexhandel.

Sammanlagt har fem personer anklagat den amerikanska rapparen för sexuella övergrepp och liknande under de senaste månaderna, det skriver People.

Den senaste anklagelsen kommer från Combs före detta producent, Rodney “Lil Rod” Jones, som i februari lämnade in en stämningsansökan där han hävdar att artisten sexuellt trakasserade, drogade och hotade honom i över ett år. Han kräver 30 miljoner dollar i skadestånd.

Utöver detta har fyra kvinnor nyligen anklagat Combs för bland annat sexuella övergrepp, sexhandel och gruppvåldtäkt. I november 2023 stämde Combs före detta flickvän, Casandra “Cassie” Ventura, 37, honom för våldtäkt och misshandel. De nådde senare en förlikning.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!