Nöje

Selena Gomez och Hailey Bieber poserar tillsammans på bild – och internet kokar

Är det här bilderna som kommer att ta kål på den påstådda fejden mellan Selena Gomez och Hailey Bieber för gott? Fansens åsikter går isär.

Foto: Instagram @selenagomez/@haileybieber

I slutet av september bemötte Hailey Bieber de seglivade ryktena om att hon “stal” sin make Justin Bieber från hans ex, Selena Gomez. I podcasten Call Her Daddy sa Hailey att hon aldrig var med Justin samtidigt som han var ihop med Gomez:

“Inte en enda gång. Han var inte i ett förhållande när vi började träffas [på det sättet]. Det ligger inte i min personlighet att förstöra någons förhållande. Jag skulle aldrig göra det. Jag fick en bättre uppfostran än så. Jag är inte intresserad av att göra det och har aldrig varit intresserad av det”, sa hon.

Poserade tillsammans på gala

Trots Haileys intervju har ryktena om en fejd mellan Hailey och Selena inte helt dött ut – men snart kommer det kanske bli ändring på det. I helgen sågs Bieber och Gomez nämligen tillsammans på en gala i Los Angeles, där de bestämde sig för att ta några bilder tillsammans.

I bilderna syns Hailey, iförd en axelbandslös klänning från Saint Laurens vår/sommar 2023-kollektion, posera med och hålla om Selena, som valde en chic svart kostym kvällen till ära. Bilderna har fått stor spridning på sociala medier eftersom de tycks bevisa, en gång för alla, att Hailey och Selena står på god fot med varandra.

Fansen: “Varför kramas och ta bilder?”

På Twitter råder det delade meningar om Biebers och Gomez återförening:

“Jag trodde aldrig att jag se de två i samma rum”, skriver en person.

En annan twittrar: “Jag håller helt med om att det inte finns någon anledning till att hata eller vara ovänner, men varför? Varför kramas och ta bilder? Jag skulle aldrig kunna vara så vänskaplig mot min mans exflickvän.”

“Bra för dem! Jag vill bara att Selena ska vara lycklig och jag är trött på att media alltid drar in henne i varje artikel om Hailey och Justin”, skriver en tredje.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!