Nöje

Selena Gomez hyllas för att visa upp sina ärr i en ny kampanj för badkläder

För fyra år sedan genomgick Selena Gomez en njurtransplantation. Nu hyllas hon för att hon visar upp det synliga ärret, och låter kroppen vara precis som den är!

Foto: @selenagomez

Sångerskan Selena Gomez, 28 år gammal, genomgick för fyra år sedan en njurtransplantation. Hennes vän Francia Raisa var donator och transplantationen var livsnödvändig. Efter att ha drabbats av den reumatiska sjukdomen lupus blev sångerskan tvungen att få en ny njure, och nära vännen ställde upp. .

Den ultimata gåvan

På instagram skriver Gomez att Raisa gett henne den ultimata gåvan och att hon känner sig välsignad. Fyra år senare visar hon nu upp operationsärret i en reklamkampanj för badkläder. På sociala medier skriver hon att hon älskar att märket ”hyllar kvinnor som kravlöst älskar sina kroppar och ger sig själva den uppskattning de förtjänar.”

Bestämt sig för att vara stolt


I kommentarerna till inläggen, även på klädmärkets sida, hyllas Gomez nu för att hon visar upp kroppen precis som den är. Hon har tidigare berättat att hon skämts över sitt operationsärr men att hon på senare tid valt att vara stolt över det istället.

Foto: Instagram @lamariette

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!