Nöje

Selena Gomez om nya Hulu-serien Only murders och hur hon gav sitt liv till Disney

Selena Gomez öppnar upp sig till Page Six om rollen i nya tv-serien och hur hon påverkats av att vara barnstjärna, “jag gav mig liv till Disney vid en väldigt ung ålder”, säger hon.

Foto: Instagram @selenagomez

Selena Gomez öppnar nu upp sig till Page Six om hur det var att slå igenom på Disney Channel redan som barn. Gomez fick rollen som Alex Russo i serien “Magi på Waverly place” vid ung ålder och har sedan dess haft en framgångsrik karriär, som skådespelare och artist. Om åren på Disney säger hon “jag visste inte vad jag höll på med.”

Första tv-serien sedan Disney-tiden

Nu har stjärnan fått en roll i tv-serien “Only murders in the building”, en komedi på Hulu med premiär den 31 augusti. Det är den första tv-serien sedan “Magi på Waverly place”, och åren däremellan har hon haft stora roller i filmer som “Spring breakers” och “The fundamentals of caring.”

Skådespelarkollegorna i den nya tv-serien, Steve Martin och Martin Short, hyllar Gomez insats. Enligt dem lyfter hon hela showen med sin komiska timing. “Det var en dröm att jobba med den här briljanta unga damen”, säger Martin Short.

Källa: Page Six

Foto: Instagram @selenagomez

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!