Nöje

Selena Gomez talar öppet om musikindustrins mörka sidor – “de tvingade mig att visa hud”

Det är inte ovanligt att unga kvinnor inom musikindustrin blir pressade till att framställa sig själva på sätt som de själva inte är bekväma med. Nu talar Selena Gomez ut om sina erfarenheter.

Selena Gomez

Foto: @selenagomez

Selena Gomez har varit en del av nöjesindustrin sedan barnsben. Hon startade sin karriär som skådespelare i barnprogrammet Barney and Friends, innan hon blev världskänd genom sin karaktär Alex Russo i serien Wizards of Waverly Place som sändes på Disney Channel. Efter Selenas år på Disney Channel startade hon sin musikkarriär.

I en intervju med Allure berättar Selena hur kände sig pressad till att framställa sig själv som mer vuxen än vad hon faktiskt var i sina tidiga musikvideor. När Selena reflekterar över musikvideor som spelades in till hennes album Revival från 2015, så beskriver hon hur hon framställdes som någon hon inte var. Bland annat nämner Selena att videon till låten Hands To Myself var betydligt mer sexuellt laddad än vad hon själv var bekväm med.

Lyckligtvis berättar Selena också att hon idag har avsevärt mer att säga till om. Hon har mer kontroll över sitt arbete och känner nu en helt annan kreativ frihet än vad hon har gjort tidigare. Selena är en riktig mångsysslare – hon arbetar med film, musik och har nyligen släppt en sminkserie.

Källa: Allure

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!