Nöje

Selena Gomez tar paus från sociala medier – efter kommentaren till Hailey Bieber

Kontroverserna kring Selena Gomez och Hailey Bieber har pågått under många års tid. Nu tar Gomez en paus från sociala medier efter rykten om att fejden mellan dem skulle ha blossat upp på nytt – vi reder ut vad som hänt!

Foto: Instagram @selenagomez

För att förstå uppståndelsen kring den påstådda fejden mellan Hailey Bieber och Selena Gomez behöver vi blicka tillbaka till 2010-talet, då Gomez och Bieber hade en jojorelation som pågick under flera års tid.

Ryktades ha varit otrogen

Justin Bieber och Selena Gomez bekräftade sitt förhållande för första gången 2011. De gjorde slut och blev tillsammans igen flera gånger efter detta.

Under perioder då Bieber och Gomez inte var tillsammans dejtade Bieber stundtals Hailey Bieber (vars efternamn då var Baldwin) – men många fans tror att otrohet kan ha förekommit. Triangeldramat tog slut i juli 2018 då Justin och Hailey förlovade sig.

Efter att Selenas fans attackerat Hailey online under flera års tid medverkade Hailey i podcasten Call Her Daddy i september 2022. Hon hävdade då att hon aldrig varit med Justin under tiden som han var i en relation med någon annan:

“Han var inte i ett förhållande när vi började träffas [på det sättet]. Det ligger inte i min personlighet att förstöra någons förhållande. Jag skulle aldrig göra det. Jag fick en bättre uppfostran än så. Jag är inte intresserad av att göra det och har aldrig varit intresserad av det”, sa hon i podcasten.

I ytterligare ett försök att få slut på kontroverserna poserade Hailey och Selena tillsammans på en gala i Los Angeles in oktober förra året.

Förra veckan blossade dock ryktena om en fejd upp igen, allt på grund av ett gammalt klipp med Hailey Bieber som hade börjat cirkulera på TikTok. I klippet låtsas Hailey kräkas vid omnämnandet av Taylor Swift – en av Selena Gomez bästa vänner.

Gomez kommenterade videon:

“Ledsen, min bästa vän är och fortsätter vara en av de bästa i branschen.”

Kylie Jenner anklagas för att håna Selenas ögonbryn

Kort efter detta publicerade Selena en video på TikTok där hon sa sig ha “laminerat” sina ögonbryn för mycket av misstag.

Endast timmar senare publicerade Kylie Jenner ett inlägg på Instagram där hon skrev “Detta var ett misstag?”, följt av en bild på sig själv och Hailey Bieber där fokus tycks ligga på Biebers ögonbryn.

Fans reagerade på inlägget, som de menade var riktat mot Gomez. Många är fortfarande övertygade om att det hela rör sig om ett hån mot Gomez, trots att både hon och Jenner har avfärdat teorin:

“Det är här att gå för långt. Jag har inget emot Selena och jag såg inte hennes inlägg om sina ögonbryn. Ni gör en höna av en fjäder. Det här är fånigt”, skrev Kylie om saken.

“Jag håller med @kyliejenner det är onödigt. Jag är ett av Kylies fans”, svarade Selena.

Selena Gomez tar en paus från sociala medier

Kort efter integrationen beslutade Gomez sig för att ta en paus från sociala medier:

“Jag kommer ta en paus från sociala medier för detta är lite fånigt och jag är 30. Jag är för gammal för det här. Men jag älskar er alla så mycket och vi ses snart igen. Jag kommer bara att ta en paus från alltihop”, skrev hon.

Endast några dagar senare, i söndags, publicerade hon dock ett inlägg på Instagram där hon gratulerade en kompis som förlovat sig.

Källa: Cosmopolitan

Foto: Instagram @selenagomez

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!