Nöje

Selena Gomez vädjar till fansen efter dödshot mot Hailey Bieber

Efter den senaste tidens hatstorm mot Hailey Bieber på sociala medier ber nu Selena Gomez sina fans att vara snällare. “Jag vill verkligen att allt det här ska få ett slut”, skriver hon på Instagram.

Foto: Instagram @selenagomez/@haileybieber

Det var i slutet av februari som den påstådda fejden mellan Selena Gomez och Hailey Bieber blossade upp på nytt, allt på grund av ett gammalt klipp med Hailey Bieber som hade börjat cirkulera på TikTok. I klippet låtsas Hailey kräkas vid omnämnandet av Taylor Swift – en av Selena Gomez bästa vänner. 

Gomez kommenterade videon:

“Ledsen, min bästa vän är och fortsätter vara en av de bästa i branschen.”

Kort efter det publicerade Selena en video på TikTok där hon sade sig ha “laminerat” sina ögonbryn för mycket av misstag. 

Endast timmar senare publicerade Kylie Jenner ett inlägg på Instagram där hon skrev “Detta var ett misstag?”, följt av en bild på sig själv och Hailey Bieber där fokus tycktes ligga på Biebers ögonbryn.

Selena Gomez: “Vill att det ska få ett slut”

Många fans var övertygade om att Kylies inlägg var ett hån mot Selena, något som har lett till hård kritik mot Hailey på sociala medier.

Nu menar Selena själv att kommentarerna har gått för långt. I sin story på Instagram skriver hon följande:

“Hailey Bieber kontaktade mig och berättade att hon har mottagit dödshot och liknande hatisk negativitet. Det här är inte vad jag står för. Ingen ska behöva uppleva hat eller mobbing. Jag har alltid förespråkat snällhet och vill verkligen att allt det här ska få ett slut”, skriver Gomez.

Hailey Bieber: “Jag vill tacka Selena”

Efter att Selena Gomez vädjat till sina fans efter att de skickat dödshot till Hailey Bieber har modellen uttalat sig via Instagram stories. Där tackar hon Gomez för att hon uttalat sig och bett sina fans att mobba Bieber, och säger att de båda haft diskussioner de senaste veckorna hur de båda skall kunna gå vidare.

“De senaste veckorna har varit väldigt svåra för alla inblandade och miljontals människor ser så mycket hat runt omkring detta och det är väldigt skadligt. Även om sociala medier är ett otroligt sätt att mötas och bygga gemenskap, skapar stunder som dessa bara extrem splittring istället för att föra människor samman. Saker kan alltid tas ur sitt sammanhang eller tolkas annorlunda än de var avsedda. Vi måste alla vara mer eftertänksamma över vad vi lägger upp och vad vi säger, inklusive mig själv.”

Bieber avslutar inlägget med:

“I slutändan tror jag att kärlek alltid kommer att vara större än hat och negativitet. Det finns alltid en möjlighet att träffa varandra med mer empati och medkänsla.”

Foto: Instagram @selenagomez/@haileybieber

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!