Nöje

Selena Gomez vän Francia Raisa om konflikten: “Behövde tid isär”

I fjol spekulerade Selena Gomez fans i att hon blivit ovän med Francia Raisa, som donerade sin ena njure till sångerskan för sex år sedan. Nu öppnar Raisa för första gången upp om den turbulenta tiden.

Foto: Instagram @selenagomez

Det var i 2022 som rykten om en splittring mellan vännerna Selena Gomez och skådespelerskan Francia Raisa uppstod, detta efter att Gomez kallat Taylor Swift för “sin enda vän i branschen”. Raisa – som donerade sin ena njure till Gomez 2017 – reagerade på uttalandet med en riktad kommentar:

“Intressant”, skrev hon i anslutning till ett inlägg på Instagram.

Foto: Instagram @selenagomez

“Fick några galna kommentarer”

Nu har Raisa för första gången berättat den uppmärksamhet hennes (numera borttagna) kommentar gav upphov till. På ett välgörenhetsevenemang den 4 oktober – där Raisa närvarade för att visa sitt stöd för Gomez – sa hon till E! News att uppståndelsen satte sina spår:

“Självklart påverkade det mig. Jag fick några ganska galna kommentarer. Jag var tvungen att blocka några personer. Ett tag kunde jag bara inte vara online. Och sen skrev folk till mig, ‘Är du okej?’, och ärligt talat, det var jag inte för det var inte bra mellan oss. Men samtidigt så behövde vi den tiden isär.”

Foto: Instagram @selenagomez

Raisa tillade att det faktum att dramat utspelade sig offentligt knappast gjorde saken bättre:

“Jag är inte van vid att folk lägger sig i mina personliga relationer, så det var lite speciellt. Det var ett par gånger som jag kände, ‘Låt mig vara!’.”

Idag tycks Gomez och Raisas vänskap ha återhämtat sig. I mars kallade Gomez Raisa för sin “bästa vän” i ett avsnitt av Dear… på Apple TV+, och när Raisa medverkade i podcasten Good Guys i augusti bekräftade hon att hon och Gomez inte är ovänner.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!